maandag 12 juli 2010

Nuggets en X Power Squares




Xoçai Nuggets

Xoçai Nuggets hebben een hoog cacao gehalte (70%) en een exotische smaak van pure chocolade met açai bessen en blueberries.
Elke 12 gram Xoçai Nugget is gemaakt met rijke, donkere, Belgische chocolade.

Xoçai Nuggets zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.
De Nuggets zijn vrij van kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen en conserveermiddelen en kunnen beschouuwd worden als een "zuiver product".

Elke Nugget heeft een ORAC (of antioxidant) waarde van 3120 (zie ORAC). Het USDA adviseert een dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 3000 tot 5000 ORAC.
We zijn er oprecht trots op om u een ultieme antioxidant lekkernij te kunnen aanbieden, met zulke hoogwaardige voedingsstoffen.


Xoçai X Power Squares

Xoçai X Power Squares zijn gemaakt met cacao die ongegist is, in de zon gedroogd is, niet gebrand en koud geperst, wat betekent dat ze 8 keer zoveel epicatechine en catechinen (goed voor hart en bloedvaten) en 4 keer zoveel proanthocyanidine bevattem als gewone cacao.

Proanthocyanidine is een antioxidant die 20x sterker is dan vitamine C en 50x sterker is dan vitamine E.

Xoçai X Power Squares zitten boordevol antioxidanten en hebben een ongeëvenaarde ORAC waarde van 3582 per Square van 6 gram. De Xoçai X Power Squares zijn de meest krachtige, gezondheidsbevorderende, weldadige chocolade ooit geproduceerd.
Xoçai X Power Squares zijn gemaakt van gepatenteerde onbewerkte cacao, açai bessen en blueberries, en zijn gezoet met ruwe rietsuiker sap kristallen, een laag glycemisch zoetmiddel. Dus diabetes-vriendelijk!

Xoçai X Power Squares is een puur natuurlijk product, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveermiddelen of vulstoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten